Verzenden & retour

Verzenden
Voor al onze producten geldt dat we geen verzendkosten rekenen binnen Nederland (waddeneilanden en delen van Zeeland kunnen meer kosten aan verbonden zijn i.v.m. tol e.d.)

We streven er naar om voorradige producten binnen 5 werkdagen te verzenden. Voor maatwerk word de levertijd in overleg afgesproken.

Retourneren
Je hebt recht jou bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar Meubelhuisje zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Meubelhuisje geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via contact@meubelhuisje.nl

Het artikel dient met een (kopie) van de factuur en het retourfomulier opgestuurd te worden. Wij streven ernaar om een retourzending binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken. Na de verwerking ontvang je bericht!  Meubelhuisje streeft ernaar om een eventuele terugbetaling binnen 7 werkdagen na verwerking te voldoen. In ieder geval binnen de wettelijke termijn van 30 dagen.

Uiteraard dient het product onbeschadigd en zonder tekenen van gebruik te zijn, anders kunnen wij het niet retour nemen.

Download het retourformulier.

Heeft u vragen?
Neem voor vragen over verzenden en retourneren contact met ons op.